NAZOVITE NAS NA: +385 98 276 166|INFO@PETITMARIE.HR
Loading...
 • Veseli mali brežuljci u više tonova iste boje. Radosne i razigrana posteljina za bebe koja je podjednako dobra za dečkiće i curice.

  Svojom nježnom kombinacijom boja može postati dio svake dječje sobice i svojim brežuljcima savršeno će se uklopiti s plišanim igračkama poput slonića, medvjedića i zečića.

  Vaša bebica će imati vesele i sretne snove u nježnoj i udobnoj posteljinu od 100% pamučnog poplina, lagane i ugodne tkanine koja pruža prekrasan osjećaj nježnosti i svilenkaste mekoće. Idealna za kožu i udobnost naših bebica.

 • Nešto malo drugačije, otmjeno, nedokučivo, luksuzno i posebno. Kao da gledate cvjetove tulipana osvijetljene suncem na samom zalasku. Malo smo se odmaknuli od uobičajenog stila za bebe i odlučili se za nešto hrabrije, potpuno mod­erno i elegantno a opet slatko i razigrano. Ako vam je stan inače modernog i suvremenog dizajna, a opet želite malo nježnosti i radosti na posebnom mjestu gdje spava vaša najveća sreća, onda je ovo posteljina za taj poseban krevetić. Ušuškajte svoje najdraže u san  u krajnje udobnu posteljinu od 100% pamučnog poplina, lagane i ugodne tkanine koja pruža prekrasan osjećaj nježnosti i svilenkaste mekoće. Idealna za kožu i udobnost naših bebica.
 • Za ovu posteljinu za dečkiće smo se odlučili za jednostavni stil ševron uzorka prekrasne plave boje koja se izmjenjuje sa svjetlijim prugama. Odmah vam daje nježan i smirujući dojam.

  Već na prvi pogled moderna i suvremena, posteljina je ukrašena svježom, živom svjetlo-plavom i bijelom bojom koji podsjećaju na modernističko-minimalistički prikaz morskih valova. Ova kombinacija se može uklopiti u svaku mušku sobicu bez obzira na to kakve dodatke dodajete na krevetić.

  Vaš mališan će ugodno uploviti u snove u nježnoj i udobnoj posteljinu od 100% pamučnog poplina, lagane i ugodne tkanine koja pruža prekrasan osjećaj nježnosti i svilenkaste mekoće. Idealna za kožu i udobnost naših bebica.

 • Moderna plavo-siva boja jako u trendu ove godine. Klasičan stil na crte, uvijek jednostavan i privlačan. Široke trake u dvije različite boje čine ovu posteljinu za dječake modernim i osvježavajućim izborom za sobu malog dečkića.

  Otmjena kombinacija ovih boja daje sobi vašeg djeteta moderan i kristalan dojam. Možda se govori da nije moguće razmaziti bebu, ali izborom ove otmjene i ozbiljne posteljine na pravom ste putu da stvorite malog gospodina.

  Bez obzira je li nestašan ili miran, ali vaš slatkiš treba spavati u nježnoj i udobnoj posteljinu od 100% pamučnog poplina, lagane i ugodne tkanine koja pruža prekrasan osjećaj nježnosti i svilenkaste mekoće. Idealna za kožu i udobnost naših bebica.

 • Posteljina za dječake modernog designa bijelo-sivih crta. Jednostavno ali uvijek dobrodošlo.

  Ako tražite nešto otmjeno, moderno i neutralno onda vam treba ova posteljina sa sivim prugama. Svijetle nijanse čine ju nježnim ali očitim fokalnim mjestom u dječjoj sobi, no s druge strane uklopiti će se u razne stilove uređenja. Odgovarati će i modernom, klasičnom, retro i vintage, shabby chic, eklektičnom, rustikalnom pa čak i art deco uređenju.

  Vaš dječačić će ugodno spavati u nježnoj i udobnoj posteljinu od 100% pamučnog poplina, lagane i ugodne tkanine koja pruža prekrasan osjećaj nježnosti i svilenkaste mekoće. Idealna za kožu i udobnost naših bebica.

 • Predivan izbor za vašu malu sanjalicu, posteljina koja izgleda kao polje prekriveno prekrasnim tulipanima. Nježna i jedinstvena kombinacija roze i sive s posebnim uzorcima tulipana odmah vam daje nježne motive za sanjanje, kako vama tako i vašoj bebici.

  Suvremeno a opet s trunkom cvjetne tradicije u nijansama koje su in, ova ekskluzivna posteljina za djevojčice odgovarati će svakoj dječjoj sobici.

  Položite svoju malenu na spavanje u krajnje udobnu posteljinu od 100% pamučnog poplina, lagane i ugodne tkanine koja pruža prekrasan osjećaj nježnosti i svilenkaste mekoće. Idealna za kožu i udobnost naših bebica.

 • Roza posteljina za male djevojčice predstavlja klasičan dizajn na crte u prekrasne dvije nijanse roze. Jednostavan dizajn posteljine se lako da ukombinirati u postojeću sobicu. Daje onaj osjećaj elegantnosti, sklada i jednostavnosti. Šarmantne roze prugice probuditi će u svakome nešto toplo unutra kada ugledaju krevetić vaše curice.  Izgleda jednostavno i ne iskače, a opet bit će u fokusu pozornosti svakoga tko uđe u sobicu. Vaša malena je će udobno spavati u postelji od 100% pamučnog poplina, ugodne i lake tkanine koja pruža prekrasan osjećaj nježnosti i svilenkaste mekoće. Idealna za kožu i udobnost naših bebica.
 • Roza boja dominira u svijetu curica s toga smo se i mi složili s time. Uvijek nježna i neizostavna kod opremanja sobica malih djevojčice. Vaša mala djevojčica treba nježan i slatki kutak u svojoj sobici, a ova posteljina s malim tulipanima i grančicama koje izgledaju kao da ih je vjetar podigao u slatku i melodioznu igru svakako će dati poseban naglasak.  Stvorite razigran a opet umirujući i sanjiv kutak izborom ove posteljine za djevojčice. Posteljina je od 100% pamučnog poplina, lagane tkanine koja pruža prekrasan osjećaj nježnosti i svilenkaste mekoće. Idealna za kožu i udobnost vaše bebe.
 • Ako tražite rozu posteljinu za djevojčice onda se ne morate ograničavati na nešto obično. Za vašu bebicu treba vam nešto moderno, trendy i prelijepo. Okrašena prekrasnim cvjetnim dizajnom, ovaj je set sastoji se od ključnih djelova koji su potrebni za centralno mjesto vaše nove dječje sobe. Posteljina Sweet and Tender, Rose and Grey ima nježnu kombinacija boja, inspiriranih onim trenutkom kada ste prvi put ugledali svoje najdraže. Posteljina je od 100% pamučnog poplina, lagane tkanine koja pruža prekrasan osjećaj nježnosti i svilenkaste mekoće. Idealna za kožu i udobnost vaše bebe.
 • Razigrani tulipani crvenkaste boje sa sivo-zelenim lišćem, krase ovu posteljinu za djevojčice. Manje nježna više vesela kombinacija. Savršena za vesele i razigrane bebice.

  Iako izgledom vesela i nestašna, ova posteljina ipak je kombinacija boja dovoljno neutralna da odgovara velikom rasponu dizajna dječje sobice. Roza zaštitna ogradica koja dolazi u kompletu zaokružiti će krevetić tako da će vaš mali cvjetić uvijek biti u centru pažnje.

  Neka vaša mala djevojčica spava u nježnoj i udobnoj posteljinu od 100% pamučnog poplina, lagane i ugodne tkanine koja pruža prekrasan osjećaj nježnosti i svilenkaste mekoće. Idealna za kožu i udobnost naših bebica.

Go to Top